⇊ Super promo van het moment ⇊
Forfait
depannage
Verplaatsing
inbegrepen !
149 TVAC
Gaz
onderhoud
Verplaatsing
inbegrepen !
169 TVAC
Mazout
onderhoud
Verplaatsing
inbegrepen !
199 TVAC
Dit forfait houdt de volgende in
 • Verplaatsing
 • Arbeid (max 1u)
 • Kleine benodigdheden
 • Het opruimen van de werkplaats
 • Inclusief BTW
0485 16 66 62
In ruil daarvoor wordt de betaling ter plaatse gevraagd op de dag van de interventie (cash of Bancontact). Anders valt deze promoaanbieding weg.
Zijn niet inbegrepen in dit forfait :
- eventuele vervangonderdelen en producten te gebruiken,
- overuren indien van toepassing.
Tarief geldig van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag (avond +50% , weekend/feestdag +50% , nacht +100%)
Volledige
offerte
Verplaatsing
inbegrepen !
95 TVAC
Dit forfait houdt de volgende in
 • Verplaatsing
 • Analyse van de werkplaats
 • Het nemen van de metingen
 • Gedetailleerde offerte
 • Terugbetaald indien geaccepteerd
 • Terugbetaald als ergens goedkoper
 • Inclusief BTW
0485 16 66 62
In ruil daarvoor wordt de betaling ter plaatse gevraagd op de dag van de interventie (cash of Bancontact). Anders valt deze promoaanbieding weg.
Zijn niet inbegrepen in dit forfait :
- eventuele vervangonderdelen en producten te gebruiken,
- overuren indien van toepassing.
Tarief geldig van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag (avond +50% , weekend/feestdag +50% , nacht +100%)
170.551
10/05/2024
ketel onderhoud verwarmingsinstallateur laten

Uw verwarmingsketel is geen geheim voor ons

CV ketel kunt u een hart van de woning noemen : het geeft ons warmte, bezorgt sanitair warmwater, kortom maakt ons dagelijks leven comfortabel en aangenaam. Onder andere is verwarmingsinstallatie een van de duurste delen van de woning inrichting. Daarom is het belangrijk om centrale verwarming in goede staat te houden : tijdig laten onderhouden, keurig repareren in geval van defect of storing. Wie kan u in deze taak helpen? Een betrouwbare ervaren loodgieter verwarmingsinstallateur.

Onze loodgietersdienst stelt u de eerste klasse verwarmingsspecialisten voor. Al onze partners zijn gediplomeerde en gecertificeerde technici verwarmingsinstallateurs in het bezit van de accreditaties die aan de nieuwste normen en voorschriften voldoen. Daarmee bedoelen wij accreditatie van type GI en GII voor CV ketels op gas en Cedicol voor mazoutketels, alsook Cerga - het beste van het beste in accreditatie van gasverwarming, gasleidingen en andere gerelateerde technieken. Met ons kunt u gerust zijn - uw ketel is in goede handen!

ketel onderhoud verwarmingsinstallateur verwarming

Onze troeven :

 • Wij maker er een punt van om op tijd aan te komen. Het is niet onbelangrijk, want wij weten dat u, net als iedereen, overdag veel te doen hebt. Let wel op : in geval van verstoord autoverkeer is er helaas altijd een risico van te laat komen.
 • Onze loodgieters passen de eerlijke prijzen toe die die marktconform zijn. Sommige denken steeds dat de interventie van loodgieter goedkoop is of hun verplaatsing gratis is. Vergeet niet dat het beroep van verwarmingsinstallateur niet makkelijk is, brengt veel verantwoordelijkheden mee en vraagt veel vaardigheden en kwalificaties. Daarom wordt er vergoeding gevraagd voor de verplaatsing en de tijd doorgebracht bij de klant moet ook vergoed worden, zelfs als de oplossing niet direct kan gevonden worden. Dit helemaal uiteraard afhankelijk van de situatie.
 • Onze loodgieters zijn verbonden aan de goede naam van de firma en staan garant voor de goede onderhoud, depannage en installatie. Zij zullen u nooit proberen iets te verkopen dat u niet nodig hebt. Bij vragen van gelijk welke aard kunt u ons steeds contacteren en krijgt u al onze aandacht. Onze contactgegevens staan vermeld onderaan op deze web site.
 • Zij zorgen voor de veiligheid. De meeste gas en verwarming gerelateerde accreditaties hebben in de eerste plaats als doel om gevaarlijke aspecten van het werk en veiligheidsvoorschriften te leren om incidenten te voorkomen.

Jaarlijks ketel onderhoud volgens de hoogste normen

Als eigenaar of huurder van de woning weet u allicht dat jaarlijks ketel onderhoud is verplicht door de wet in België en dient uitgevoerd worden uitsluitend door erkende loodgieter chauffagiste. Dit om volledige veiligheid en vlekkeloos werking van verwarmingsinstallatie te verzekeren. Alleen erkende chauffagiste in bezit van geldige certificaten GI, GII, Cedicol enz mag aan het jaarlijks ketel onderhoud beginnen.

Loodgieters verwarmingsspecialisten van onze dienst zullen u al de nodige onderhoudsattesten voor de verzekering bezorgen. Het is vaak een factuur, maar u kunt altijd een volledige verklaring vragen waarin verbranding meetwaarden en andere parameters staan vermeld.

Ons bedrijf biedt erkend ketel onderhoud aan voor hoogrendementsketels, condensatie ketels en ketels met verbeterd rendement (VR ketels), gasketel onderhoud en mazoutketel onderhoud, jaarlijks en tweejaarlijks onderhoud van CV ketels met labels HR+, HR Top, Optimaz en Optimaz-Elite, onderhoud van solo ketel (enkel verwarming) en combi ketel (verwarming + sanitair warm water). Vanzelfsprekend werken wij met alle merkfabrikanten van verwarmingsinstallaties. U kunt dus gerust ons contacteren voor onderhoud van ketel van ongeacht welke merk : Vaillant, Junkers, Viessmann, Bulex, ATAG of ACV, Buderus, Remeha, Intergas, De Dietrich enz. Bovendien, kunt u bij ons op de dienst een afspraak voor ketel onderhoud krijgen véél sneller dan bij de service afdeling van de firma-fabrikant zelf. Dit dankzij onze innovatieve manier van werken en meerploegen dienst, want wij kunnen u zelf zaterdag een afspraak geven. Naast deze hebben wij ook mogelijkheid van onderhoudscontract dat regelmatig onderhoud, vooral voor bedrijfsklanten, voordeliger maakt.

Altijd tijdens gasketels onderhoud of mazoutketel onderhoud behandelen onze chauffagisten uw woning met alle respect, zodat wanneer ze vertrekken, alles zo schoon mogelijk blijft . Of met de andere woorden zij laten uw woning achter zoals zij ze gevonden hebben! Natuurlijk bij het schoonvegen van de schoorsteen zal waarschijnlijk nog een tweede poetsbeurt nodig zijn.

ketel onderhoud snel laten

Ketel reparaties van A tot Z

Ketel in panne is heel vervelend, want uw woning koelt snel af en eventuele lekkage dreigt de veiligheid van muren, vloer en huisinrichting. Verschillende defecten en storingen kunnen uw ketel overkomen : ketel waakvlam valt uit, ketel druk zit le laag of integendeel te hoog, radiatoren in bovenverdiepingen blijven lauw, ketel slaat niet aan, lekt water of maakt raar lawaai, er verschijnen foutcodes op het schermpje of u merkt aanzienlijk verhoogd brandstofverbruik op? U hebt allicht hulp van professionele verwarmingstechnieker nodig. Onze firma biedt u graag onze service van ketel reparatie aan!

Loodgieters chauffagisten van onze dienst zijn vlug ter plaatse om u te helpen, want wij werken 7 dagen op 7. Na de expertise zullen ze uit uitleggen waar het probleem vandaan komt en hoe het opgelost moet worden. In geval van herstelling met vervangstukken zulle ze een bestek opmaken en voorleggen ter uw goedkeuring. Ze zullen, voorzover mogelijk, de prijs bepalen. U blijft dan volledig vrij om of de werken laten doorgaan of het bij de eenvoudige diagnose laten.

Ze bieden u alle nodige voor eventuele herstelling onderdelen aan, wetende dat wij werken met bijna alle merken vertegenwoordigd op de markt. Als wij het onderdeel niet in voorhand hebben, zullen wij het zo snel mogelijk aanschaffen om ketel reparatie spoedig af te ronden. Wij respecteren uw tijd en doen ons best om ketel kwalitatief en snel in orde te brengen.

Is het dringend zegt u?

Natuurlijk is het dringend! U bent s'avonds thuis aangekomen en u ziet dat uw ketel is af en slaat niet aan. Het is snel koud aan het worden en met lage buitentemperatuur zal het rond 15 graden in uw huis s’ochtends worden, zelfs als uw woning goed geïsoleerd is. Kinderen moeten bad nemen, maar er is geen warm water. Volgende ochtend koude douche staat voor u klaar en u riskeert bovenop met verkoudheid voor de ganse familie. Geen goede vooruitzichten, mild uitgedrukt! Uw verwarmingsketel moet erg dringend hersteld worden. Bent u op zoek naar een SOS loodgieter om uw ketel te laten herstellen?

Onze verwarmingsinstallateur zijn georganiseerd om dringend te kunnen ingrijpen indien het nodig is. Over het algemeen zal het een aantal wijzigingen op agenda vragen, wij zullen misschien hier en daar een afspraak moeten verzetten. Kortom organisatie van dringende interventie van verwarmingsinstallateur vereist een complexe en daardoor kostbare management. Het is begrijpelijk dan in dergelijke situaties kunt u een hoger tarief verwachten dan bij gewone interventie. Dringende interventies zijn dus een optie die onze verwarmingsinstallateur u kunnen aanbieden. Als het niet dringen is voor u, vergeet niet om dit aan te geven, zo vermijdt u extra kosten.

Ketel laten plaatsen

Bent u van plan om nieuwe verwarmingsinstallatie met hoog rendement te installeren in plaats van oude conventionele ketel? Lijkt na ketel depannage te zijn dat cv installatie verouderd is en moet binnenkort vervangen worden? Onze verwarmingsspecialisten zullen u met plezier een offerte "op maat" voor ketel installatie opstellen. Zij zullen natuurlijk rekening houden met uw wensen en uw budget en gebaseerd op hun jarenlang ervaring in de branche. Duurzame offerte kan natuurlijk niet gratis zijn, zoals velen verwachten. Maar in geval als u onze offerte aanvaardt, krijgt u dat geld terugbetaald. Vergeet niet dat gratis niet altijd betekent goed. Onze loodgieters stellen professionele offertes op en dankzij jaren ervaring in deze sector zijn in staat om aangename prijzen van materiaal met unieke promoties aanbieden.

⇊ Super promo van het moment ⇊
Forfait
depannage
Verplaatsing
inbegrepen !
149 TVAC
Gaz
onderhoud
Verplaatsing
inbegrepen !
169 TVAC
Mazout
onderhoud
Verplaatsing
inbegrepen !
199 TVAC
Dit forfait houdt de volgende in
 • Verplaatsing
 • Arbeid (max 1u)
 • Kleine benodigdheden
 • Het opruimen van de werkplaats
 • Inclusief BTW
0485 16 66 62
In ruil daarvoor wordt de betaling ter plaatse gevraagd op de dag van de interventie (cash of Bancontact). Anders valt deze promoaanbieding weg.
Zijn niet inbegrepen in dit forfait :
- eventuele vervangonderdelen en producten te gebruiken,
- overuren indien van toepassing.
Tarief geldig van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag (avond +50% , weekend/feestdag +50% , nacht +100%)
Volledige
offerte
Verplaatsing
inbegrepen !
95 TVAC
Dit forfait houdt de volgende in
 • Verplaatsing
 • Analyse van de werkplaats
 • Het nemen van de metingen
 • Gedetailleerde offerte
 • Terugbetaald indien geaccepteerd
 • Terugbetaald als ergens goedkoper
 • Inclusief BTW
0485 16 66 62
In ruil daarvoor wordt de betaling ter plaatse gevraagd op de dag van de interventie (cash of Bancontact). Anders valt deze promoaanbieding weg.
Zijn niet inbegrepen in dit forfait :
- eventuele vervangonderdelen en producten te gebruiken,
- overuren indien van toepassing.
Tarief geldig van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag (avond +50% , weekend/feestdag +50% , nacht +100%)
technicien chauffagiste plombier Goossens

PRIJSCALCULATOR

gebruik onze prijscalculator om de prijs van interventie in te schatten.

BINNENKORT BESCHIKBAAR
 • Techniciens en interventies in alle regio's

 • Beschikbaar 24uur 7 dagen op 7
  Ook op feestdagen

Qui sommes nous ?

Al vele jaren loodgieters en verwarmingsinstallateur van firma Goossens grijpen in bij depannage van sanitair en verwarming, onderhoud en installatie van verwarmingsketels en loodgieterij. Onlangs hebben wij onze werkgebied uitgebreid en bieden nu evenals ontstoppingsdienst, service van slotenmaker en glazenmaker aan. Bedankt voor uw vertrouwen! Ets. GOOSSENS.


Wettelijke disclaimer

Privacybeleid

Algemene voorwaarden
Contact
Je ne suis pas un robot 1+1

Sneller via de telefoon :
0485 16 66 62 Telefoonnummer tonen

Affiliates
Copyright © 2024 goossens-ets.be
transparent