⇊ Super promo van het moment ⇊
Forfait
depannage
Verplaatsing
inbegrepen !
149 TVAC
Dit forfait houdt de volgende in
 • Verplaatsing
 • Arbeid (max 1u)
 • Kleine benodigdheden
 • Het opruimen van de werkplaats
 • Inclusief BTW
0485 16 66 62
In ruil daarvoor wordt de betaling ter plaatse gevraagd op de dag van de interventie (cash of Bancontact). Anders valt deze promoaanbieding weg.
Zijn niet inbegrepen in dit forfait :
- eventuele vervangonderdelen en producten te gebruiken,
- overuren indien van toepassing.
Tarief geldig van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag (avond +50% , weekend/feestdag +50% , nacht +100%)
67.351
15/05/2024
elektriciteit bedrijf dienst snel

Dringend elektricien nodig?

Elektriciteit in ganse woning is ineens uitgeschakeld? Kortsluiting, koelkast staat zonder stroom en u maakt zorgen over het eten daar in? Dit elektriciens bedrijf is gespecialiseerd in noodreparaties van elektriciteitskast, aarding, parlophone en verlichting, alsook andere elektriciteit gerelateerde diensten.

Merkt u op dat de schakelaars niet meer werken of zekering loopt risico om te smelten? Aarzel niet om deze dienst te bellen, zelfs op vrijdagavond of tijdens het weekend. Specialisten van dit elektricien bedrijf zijn beschikbaar ganse week door 24/24u. U mag stoppen met zoeken op interent, want u hebt net firma gevonden hebt die u zal redden. Ervaren erkende elektriciens helpen u graag met alle soorten van elektriciteitspanne.

Bent u op zoek naar elektriciën voor reparaties van zwakstroom in uw woning of sterkstroom op uw bedrijf? Op deze dienst kunt u beide vinden.

Vermoedelijk elektriciteitslekkage? Wacht niet te lang, want elektriciteit verlies kan snel tot grote sommen oplopen. Deskundige ervaren elektriciens van deze firma hebben alle middelen om detectie van elektriciteit lekkage in uw woning of op bedrijf uit te voeren. Opsporing van elektriciteit lek gebeurt met behulp van specifieke duurzame apparatuur. Tegelijkertijd kunnen zij ook uw elektrische installatie volledig controleren.

elektriciteit bedrijf snel dienst

Elektriciteit conform maken

Behalve gevarieerde herstellingen van elektrische installaties, kunnen ervaren elektriciens van dit bedrijf evenals elektriciteit in uw woning of bedrijf conform maken zodat u vlot keuringsattest, expertise attest of renovatie attest zal kunnen bekomen.

De standaarden van elektrische installaties zullen waarschijnlijk moeten verbeterd worden om aan de normen te voldoen. De eerste stap is inschatting van mate en volume van renovaties die nodig zijn om elektrische installaties in uw woning conform te maken.

Eens dat de offerte aanvaard is, worden alle nodige reparaties zo snel mogelijk uitgevoerd zodat uw elektriciteitsinstallatie volledig in orde is en klaar voor de keuring. Elke woning en situatie is anders : soms moet er zekeringskast vervangen worden of de ganse zekering schema verbeterd, soms moet men stekkers herstellen of beschadigd gesmolten zekering vernieuwen.

Bent u van plan om uw woning of commercieel pand te verkopen en verhuren? Dan moet u een certificaat EPB in orde brengen. Ook hier kunnen elektriciens van dit bedrijf van hulp zijn. In ieder geval, ongeacht welk soort van elektriciteitswerken en elektrische reparaties staan hen te wachten, het hoofdberoep van deze firma is om uw woning of bedrijf elektriciteit conform maken in de kortste mogelijke tijd.

Reparatie en onderhoud van elektrische installatie

Gaat het om dringende depannage van elektriciteit, storing in zekeringkast of gewone herstelling van parlofoon of videofoon, ervaren erkende elektriciens van deze dienst gaan graag aan de slag bij elke klant en zorgen ervoor dat klant tevreden blijft met het resultaat van de werken en dat allemaal tegen de aangename prijs. Elektrische installatie in uw woning of bureau heeft af en toe onderhoud nodig. Op deze dienst kunt u evenals afspraak maken voor onderhoud van elektriciteit in uw privé woning of in uw bureau of bedrijf. Regelmatig onderhoud is een ideale manier om allerlei problemen en elektriciteitspanne te voorkomen én elektriciteitsverbruik eventueel verminderen door kleien elektriciteitslekkages en andere defecten te repareren.

Zij kunnen u eveneens helpen met plaatsen van gloednieuwe elektro en domotica, installatie van elektriciteitsmeter, verdeelkast, sokkelautomaat, uitbreiding van stroomkring, aanleg van elektriciteit leiding, plaatsing van kabelbaan, montage van verlichting, intercom, deurtelefoon, kortom alle elektriciteitswerken van schakelaar, stopcontact of dimmer tot het volledig elektriciteitscircuit. Ook andere soorten van herstelling staan op hun lijst, bij voorbeeld, reparatie van gebroken stopcontact of herstelling van deurbel die niet meer werkt. Installatie van nieuwe elektro, TV & audio, soldering, noodreparaties van alle soorten, plaatsen en aansluiten van plafondlampen of led-lampen, EPB certificaat, mankementen in zekering of kabels aangeraakt door de muur beschadigingen? Neem snel contact met deze firma! Uitsluitend erkende elektriciens zijn van dienst in dit elektriciens bedrijf.

elektriciteit bedrijf dienst snel

Depannage elektricien 24/7

Zekeringen zijn gesprongen en alles zit in donker? Elektriciteitspanne, stroom onderbreking of stroom overspanning? Zoals opzettelijk gebeurt elektriciteit panne tijdens het weekend of s'avonds laat. Wie kan u dan redden? Dringende interventie van elektricien van elektriciteit depannage bedrijf dat 24 uur 7 dagen op 7 klaar staat om alle uw SOS oproepen te ontvangen en behandelen. Het zou een kortsluiting veroorzaakt door de fout in bekabeling zijn of gesmolten stroomonderbreker, wat waarschijnlijk kan snel geregeld en opgelost zijn, maar u weet gewoon niet hoe u dit zelf moet doen. Wacht niet totdat uw koelkast volledig ontdooid is om elektriciens van deze dienst te contacteren. Vakmannen van dit elektriciens bedrij zijn continu op de baan en komen dus heel snel aan. Ze zijn heel ervaren experts in elektriciteitswerken en hebben grondige kennis van elektriciteit depannage.

Reparatie van elektrische huishoudelijke installaties zijn ook mogelijk : keuken boilers, badkamer boiler, warmwater geisers etc. Uiteraard indien eventuele vervangstukken beschikbaar zijn op het moment van reparaties. Zo ja, wordt alles de dag zelf nog hersteld. Zo nee, moet elektricien nodige stukken kopen. Maar in ieder geval, reparatie gebeurt met spoed, dat wil zeggen in de kortst mogelijke tijd. Elektriciens van dit bedrijf werken zowel tijdens de werkdagen als in het weekend, ook s'avonds en s'nachts voor dringende depannages. Met de andere woorden elektriciens bedrijf 24 op 7 is tot uw dienst!

Op zoek naar een aannemer om elektriciteitsrenovatie?

Elektriciens monteurs van deze firma staan paraat om u te helpen met volledig vervangen en vernieuwen van elektriciteitsinstallaties bij u thuis, om uw elektriciteit conform maken of om domotica te installeren. Goede betrouwbare technicus vinden is niet evident, maar u hebt chance, want deze firma heeft de beste elektriciens voor u ter beschikking en streeft steeds om al haar klanten tevreden te stellen. Erkende elektricien monteur helpt u graag om :

 • kabelgeleider en elektriciteitskabels aanleggen
 • zekeringskast, elektriciteitsmeter installeren
 • stopcontacten, dimmers, aansluitdozen plaatsen
 • lichtpunten, kroonluchter plaatsen
 • parlofoon, telefoon deur bel plaatsen
 • inbouw keuken aansluiten

Schatting van elektriciteitswerken na het bezoek en expertise is snel verkrijgbaar via email. U mag rekenen op deskundige advies, aangename prijzen dakzij professionele promoties beschikbaar voor deze technici en de aanbieding van de beste merken van materialen en onderdelen : Philips, Niko, Schneider, Osram, legrand, Vynckier, APC, Alstom, Hager, Rittal, Aiphone enz. Alle elektriciteitsrenovatie worden uitgevoerd met het minimum tijdverlies, aanlevering van materiaal en onderdelen is geoptimaliseerd om zo snel mogelijk aan de werken te kunnen beginnen. Natuurlijk, tijdig voorafbetaling is vereist om bestelling snel af te ronden. In ieder geval, alle nodige details en informaties zijn te vinden op offerte die u via email ontvangt.

Is er een bepaalde deel van uw elektrische installatie dat extra aandacht nodig heeft? Zekeringskast flikkert, stopcontacten sporadisch buiten dienst, elektrische badkamer boiler schakelt uit, aftakdozen zitten los, zekeringen springen uit zonder duidelijke reden? Elektriciens in deze firma zijn heel polyvalent en zullen hun best doen om uw aanvraag te behandelen en u zo snel en efficient mogelijk probleem op te lossen. Wenst u elektriciteitsmeter laten controleren, omdat u elektriciteitsverbruik veel te hoog vindt? Ook dit soort van werk is geen geheim voor hen : zij voeren een expertise van elektriciteit lekkage ter plaatse uit en als er inderdaad iets vreemds aan de hand is, stellen ene gedetailleerd rapport voor uw verzekering op. Dus als u op zoek bent naar een deskundige elektricien in de buurt, hoeft u niet meer verder gaan zoeken! Bel onze dienst en m aak afspraak met ervaren erkende elektricien.

⇊ Super promo van het moment ⇊
Forfait
depannage
Verplaatsing
inbegrepen !
149 TVAC
Dit forfait houdt de volgende in
 • Verplaatsing
 • Arbeid (max 1u)
 • Kleine benodigdheden
 • Het opruimen van de werkplaats
 • Inclusief BTW
0485 16 66 62
In ruil daarvoor wordt de betaling ter plaatse gevraagd op de dag van de interventie (cash of Bancontact). Anders valt deze promoaanbieding weg.
Zijn niet inbegrepen in dit forfait :
- eventuele vervangonderdelen en producten te gebruiken,
- overuren indien van toepassing.
Tarief geldig van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag (avond +50% , weekend/feestdag +50% , nacht +100%)
technicien chauffagiste plombier Goossens

PRIJSCALCULATOR

gebruik onze prijscalculator om de prijs van interventie in te schatten.

BINNENKORT BESCHIKBAAR
 • Techniciens en interventies in alle regio's

 • Beschikbaar 24uur 7 dagen op 7
  Ook op feestdagen

Qui sommes nous ?

Al vele jaren loodgieters en verwarmingsinstallateur van firma Goossens grijpen in bij depannage van sanitair en verwarming, onderhoud en installatie van verwarmingsketels en loodgieterij. Onlangs hebben wij onze werkgebied uitgebreid en bieden nu evenals ontstoppingsdienst, service van slotenmaker en glazenmaker aan. Bedankt voor uw vertrouwen! Ets. GOOSSENS.


Wettelijke disclaimer

Privacybeleid

Algemene voorwaarden
Contact
Je ne suis pas un robot 9+1

Sneller via de telefoon :
0485 16 66 62 Telefoonnummer tonen

Affiliates
Copyright © 2024 goossens-ets.be
transparent