⇊ Super promo van het moment ⇊
Deur
openen
Verplaatsing
inbegrepen !
149 TVAC
Dit forfait houdt de volgende in
 • Verplaatsing
 • Arbeid (max 1u)
 • Kleine benodigdheden
 • Het opruimen van de werkplaats
 • Inclusief BTW
0485 16 66 62
In ruil daarvoor wordt de betaling ter plaatse gevraagd op de dag van de interventie (cash of Bancontact). Anders valt deze promoaanbieding weg.
Zijn niet inbegrepen in dit forfait :
- eventuele vervangonderdelen en producten te gebruiken,
- overuren indien van toepassing.
Tarief geldig van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag (avond +50% , weekend/feestdag +50% , nacht +100%)
36.731
14/05/2024
slotenmaker slotenmakers deur sleutels

Deur zit vast? Onze slotenmaker is onderweg!

Zit uw voordeur vast, bevroren of geblokkeerd door de kou, deurgrendel is gebroken of sleutels zijn vergeten? U weet allicht niet wat u moet doen, want het is laat op de dag of halverwege weekend... Zonder twijfel moet u contact opnemen met deze beroemde slotenmakers firma die ondertussen 24/7 bereikbaar is. Experts slotenmaker werken met alle soorten van deurslot (van klassiek tot cilindersloten en meerpuntslot) en alle types van beveiligingsdeuren. Medewerkers van deze firma, ervaren slotenmakers helpen u spoedig en met plezier met alle aanvragen : het deurslot vervangen, de deur openmaken wanner de sleutels verloren of gestolen zijn, renovaties van de voordeur.

Dagelijks werken zij met openmaken van dichtgeslagen deuren. Het is altijd makkelijker dat de deur op slot of de deur die vast zit, maar komt ook vaak voor. Bent u de cijfercombinatie van uw kluis vergeten of hebt de sleutelbos verloren? Het is natuurlijk vervelend, maar maakt u geen zorgen, deskundige slotenmakers van deze firma zullen u spoedig helpen met het openen van de sloten en kluizen.

Klanten nemen vaak contact met dit bedrijf op voor het advies over installatie van veiligheidsslot. Aarzel niet om uw vraag te stellen en u zal met veel plezier geholpen worden. Zij werken niet alleen met deursloten, maar kunnen u evenals helpen bij probleem met rolluiken of garageport mechanisme. En dit kan uiteraard met spoed gans jaar door, dwz ook tijden het weekend, s'avonds of op feestdagen. Zelfs als u het oude verroest hangslot moet open maken, neem contact met dit expert slotenmaker bedrijf op voor snelle, efficiënte en schadeloze interventie.

slotenmaker slotenmakers maken slot

Slotenmaker 24 uur in de buurt

U hebt zich buitengesloten, omdat u uw sluitel binnen vergeten was? U hebt dringend slotenmaker nodig! SOS slotenmaker is de beste oplossing voor uw probleem. En wij hebben goed nieuws voor u - hier vindt slotenmaker uit de buurt met spoed! Zij weken niet alleen 24/24h, maar ook 7 dagen op 7 om geblokkeerde of dichtgeslagen deuren open maken. Als u kluis geërfd hebt van uw overgrootvader en wilt het openen, bent u op juste adres, want deze slotenmakers firma kan u zeker helpen.

Alle slotenmakers van dit bedrijf zijn heel professioneel, ervaren en efficient. Zij weten perfect hoe de veiligheid van uw voordeur te verhogen door het slot te vervangen naar meerpuntsslot, hoe de kluis die vast zit snel en schadeloos open maken, of hoe omgaan met geblokkeerde garagedeur of rolluiken. Uw voordeur, kluis, garagedeur, rolluik zullen binnen heel korte tijd gerepareerd worden. Als u nog vandaag belt, zal u waarschijnlijk al dezelfde dag geholpen worden. Slotenmaker 24 op 7 tot uw dienst.

Hebt u vragen betreffende renovatie van de voordeur, installatie van beveiligingsdeur, veiligheidsslot? Slotenmakers van deze dienst zullen u graag helpen met al u vragen. Eerst zullen zij expertise uitvoeren en schatting van maken met al uw wensen in rekening gebracht. Zodra uw akkoord ontvangen is, schieten zij in actie om zo snel mogelijk installatie af te ronden.

Zoekt u slotenmaker om slot te vervangen?

Technici van dit bedrijf doen niet alleen reparaties, maar ook slotvervanging en deurvervanging met als doel een optimale beveiliging. Hebt u een oude slot die bevriest bij kou? U was vergeten om dit in orde te brengen en nu bent bang om uiteindelijk voor de geblokkeerde te staan? Geen probleem! Zij zullen op uw SOS oproep snel regeren op elk moment van de dag, week en jaar voor herstelling, controle, dringende depannage van slot die mankeert of gewoon als u de sleutels binnen vergeten hebt.

Hebt u het oud huis van een van uw familieleden geërfd waar gesloten kluis staat waarvan blijkt er helaas geen sleutel te zijn? Dit gebeurt vaker dan u denkt! Geen probleem voor dit bedrijf, zij komen u helpen zelfs op zondag of feestdagen. Zij komen u helpen rond de klok en hebben kennis en ervaring met allerlei soorten sloten van klassieke tot meerpuntsloten en kunnen zelf kluizen openen waarvan codes zijn vergeten of sleutels kwijt. Wanneer uw slot werk slecht of deurvergrendeling zit los, vraag controle op en als het zal niet voldoende zijn, zullen specialisten van deze slotenmaker firma alles in orde brengen.

Één ding die veel mensen vergeten is de sloten onderhouden met beetje vloeibare smeermiddel. Voor alle duidelijkheid smeermiddel moet geschikt zijn voor het smeren, dwz zal geen klontjes vormen in het kou. Onderhoud van sloten is in feite heel eenvoudig en toch vergeten vele mensen om dit af en to te doen. Om elk probleem te voorkomen, moet u situatie in de gaten houden, dat wil zeggen, één keer per jaar slotenmaker vragen om alles na te kijken en onderhouden, want voorkomen is beter dan genezen. Doet u het niet, dan loopt u het risico van vastzittende slot en geblokkeerde deur.

Het komt ook dikwijls voor dat mensen hun autosleutels kwijt raken, maar dat betekent vaak dat alle sleutels, ook van het huis, zijn verloren, want zij hangen zo goed als altijd op dezelfde sleutelhanger. In dit geval komen specialisten van deze firma uw huisdeur snel en schadelos openen, zodat uw duplicaat van uw autosleutels thuis kan halen.

Preventie tegen inbrak

Als beveiliging van uw huis (voor- en achterdeur, garagedeur, rolluiken etc.) is nooit aangepast of verbeterd geweest, raden wij aan om dit even te checken met ervaren slotenmaker. Neem contact met helpdesk van deze slotenmakers firma op en zij zullen u snel veilig gevoel geven! Zij helpen beide in preventieve maatregelen tegen inbraak alsook met verbetering van veiligheid na inbraak. Als het is recent ingebroken geweest in uw huis, is het begrijpelijk dat u wilt informeren over de installatie en de prijzen van de nieuwe beveiligingsdeur. Bel de hulpdesk van dit bedrij op en krijg snel, waarschijnlijk de zelfde dag nog, afspraak met slotenmaker om alle mogelijkheden en tarieven voor de installatie van de nieuwe deur met beveiliging tegen inbrak.

Om dringende telefoontjes naar slotenmaker te vermijden, hou altijd een duplicaat sleutel op andere sleutelhanger of op een andere plaats. Natuurlijk elke slotenmaker kan u duplicaat sleutels maken, dit is de meest eenvoudige basistaak waarmee hij u kan helpen. Het aanmaken van duplicaat sleutel neem meestaal enkele minuten in beslag. Dus als u wilt of hebt duplicaat sleutel nodig, is het heel eenvoudig om te doen door slotenmaker op te bellen.

Zij kunnen u ook advies geven of helpen als u ooit probleem zal ondervinden met garagedeur of rolluiken zowel voor beveiliging na de inbraak als gewone reparatie van kapotte of vastzittende deur, raam etc. Dus bij slot die piept, sluit slecht of bij gebarsten grendel die zit los, roep deze experts slotenmakers om hulp. Maar vergeet niet dat het altijd beter is om uw sloten in goede staat te houden in plaats van ze te laten herstellen. Onderhoud van deursloten is sterk aangeraden!

U kunt op deze dienst terecht voor beveiliging van de vensters : specialisten van deze firma zullen u graag helpen om ramen zo goed mogelijk te isoleren volgens uw aanvraag. Alsook voor vervangen van de veiligheidsschoot die vast zit, kapot is of waarvan de sleutels kwijt zijn of gewoon voor vervanging van sloten aan de nieuwe. Wilt u moderne veilige slot laten installeren in plaats van hangslot? Als u wilt echter de hele deur veiliger te maken, zullen specialisten van deze firma u ook graag helpen. Is het deurslot beschadigd of gebroken? Ervaren bekwame slotenmakers van deze firma staan altijd paraat om u te helpen en dat ook voor fatsoenlijke prijs. Iedereen wilt de deur van zijn huis dicht, maar u moet dan wel aan de juist kant staan!

Slotenmakers van deze dienst werken met de beste materialen op de markt. Hierbij enkele merken van sloten waarmee dit bedrijf regelmatig werkt:

 • Fichet
 • Cisa
 • Abus
 • Assa Abloy
 • Vachette
 • Mul T lock
 • Weberblock
 • Winkhaus
⇊ Super promo van het moment ⇊
Deur
openen
Verplaatsing
inbegrepen !
149 TVAC
Dit forfait houdt de volgende in
 • Verplaatsing
 • Arbeid (max 1u)
 • Kleine benodigdheden
 • Het opruimen van de werkplaats
 • Inclusief BTW
0485 16 66 62
In ruil daarvoor wordt de betaling ter plaatse gevraagd op de dag van de interventie (cash of Bancontact). Anders valt deze promoaanbieding weg.
Zijn niet inbegrepen in dit forfait :
- eventuele vervangonderdelen en producten te gebruiken,
- overuren indien van toepassing.
Tarief geldig van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag (avond +50% , weekend/feestdag +50% , nacht +100%)
technicien chauffagiste plombier Goossens

PRIJSCALCULATOR

gebruik onze prijscalculator om de prijs van interventie in te schatten.

BINNENKORT BESCHIKBAAR
 • Techniciens en interventies in alle regio's

 • Beschikbaar 24uur 7 dagen op 7
  Ook op feestdagen

Qui sommes nous ?

Al vele jaren loodgieters en verwarmingsinstallateur van firma Goossens grijpen in bij depannage van sanitair en verwarming, onderhoud en installatie van verwarmingsketels en loodgieterij. Onlangs hebben wij onze werkgebied uitgebreid en bieden nu evenals ontstoppingsdienst, service van slotenmaker en glazenmaker aan. Bedankt voor uw vertrouwen! Ets. GOOSSENS.


Wettelijke disclaimer

Privacybeleid

Algemene voorwaarden
Contact
Je ne suis pas un robot 1+1

Sneller via de telefoon :
0485 16 66 62 Telefoonnummer tonen

Affiliates
Copyright © 2024 goossens-ets.be
transparent