⇊ Super promo van het moment ⇊
Forfait
depannage
Verplaatsing
inbegrepen !
149 TVAC
Dit forfait houdt de volgende in
 • Verplaatsing
 • Arbeid (max 1u)
 • Kleine benodigdheden
 • Het opruimen van de werkplaats
 • Inclusief BTW
0485 16 66 62
In ruil daarvoor wordt de betaling ter plaatse gevraagd op de dag van de interventie (cash of Bancontact). Anders valt deze promoaanbieding weg.
Zijn niet inbegrepen in dit forfait :
- eventuele vervangonderdelen en producten te gebruiken,
- overuren indien van toepassing.
Tarief geldig van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag (avond +50% , weekend/feestdag +50% , nacht +100%)
Volledige
offerte
Verplaatsing
inbegrepen !
95 TVAC
Dit forfait houdt de volgende in
 • Verplaatsing
 • Analyse van de werkplaats
 • Het nemen van de metingen
 • Gedetailleerde offerte
 • Terugbetaald indien geaccepteerd
 • Terugbetaald als ergens goedkoper
 • Inclusief BTW
0485 16 66 62
In ruil daarvoor wordt de betaling ter plaatse gevraagd op de dag van de interventie (cash of Bancontact). Anders valt deze promoaanbieding weg.
Zijn niet inbegrepen in dit forfait :
- eventuele vervangonderdelen en producten te gebruiken,
- overuren indien van toepassing.
Tarief geldig van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag (avond +50% , weekend/feestdag +50% , nacht +100%)
124.641
10/05/2024
sanitair installatie badkamer reparatie

7 op 7 installatie en reparatie van sanitair

Ons loodgietersbedrijf biedt u graag volledig assortiment van loodgietersdiensten aan van installatie van gloednieuw sanitair in bestaande woning of in nieuwbouw tot allerlei sanitair herstellingen, onder andere dringende, onderhoud van sanitair, lekdetectie, lekherstelling, ontstoppingen en camera inspectie van leidingen.

Het grootste voordel van het werken met polyvalente loodgieters is dat zij niet beperkt zijn tot één soort van diensten. Uitgebreid dienstenpakket staat ons bedrijf toe om alle klanten met heel diverse aanvragen tevreden kunnen stellen. Hierbij enkele van onze aangeboden diensten van sanitair installaties :

 • installatie van klein tot groot sanitair : lavabo, ligbad, douchecabine, keuken gootsteen
 • installatie van alle soorten WC : klassiek staand toilet, hang WC, toilet met ingebouwd waterreservoir, chemisch toilet, bidet, urinoir
 • installatie van keuken en badkamer kraanwerk en de onderdelen (kraanklep, kraankop, menger)
 • installatie van inloop douche
 • installatie en aansluiting van jacuzzi
 • aanleg van waterleiding of afvoerleiding
 • plaatsen van badkamer meubels, afwerking en decoratie van sanitaire voorzieningen
 • aansluiting van wasmachine, vaatwasser, droogkast

De volgende sanitair herstellingen zijn mogelijk :

 • herstelling van lekkages aan buisleiding en sanitaire uitrusting
 • reparatie van kraanwerk (keukenkraan, douchekraan, wastafelkraan)
 • reparatie van lekkend of defect sanitair (WC, WC spoelbak, vlotter, wastafel, bad of douchebak)
 • reparatie van keuken en badkamer boilers en geisers
 • ontkalking van boilers, sanitair en leidingen

Natuurlijk zijn onze services niet beperkt tot deze lijst. U kunt ons altijd contacteren voor meet informatie en advies. U kunt ons altijd telefonisch bereiken 7 dagen op 7 en dat ook s 'avonds en in het weekend.

Technici van onze loodgietersdienst werken met de beste, meest betrouwbare merken van sanitair, bijvoorbeeld, Villeroy Boch, Ideal Standard, Franke, Grohe en veel andere beroemde namen. Zij krijgen ook de beste prijzen van professionele winkels en kunnen daarom heel aantrekkelijke offerte u opmaken.

sanitair reparatie installatie controle

Camerainspectie van de leidingen

Er is niets meer onaangenaam dat een waterschade aan uw woning. Merkt u ongewoon verhoogd waterverbruik, vochtschade aan plafond of muren, vochtgeur of tekenen van gietvorm? Het is best mogelijk dat er ergens een waterlek is aan de pijpleiding of riool. Het eerste wat u in dit geval moet doen is om uw sanitaire installaties en buizen te controleren door lekdetectie uit te voeren. Hiervoor zijn er verschillende controle technieken, maar de meest bekende methode is de thermische camera lekdetectie. Loodgieter expert voert een thermografische detectie van pijpleiding om de oorsprong van waterverlies te vinden. Lek opsporen zonder cameraonderzoek is zeer moeilijk en in sommige gevallen heelmaal onmogelijk, bijvoorbeeld, als buis lekt ondergronds of in de muur.

Als de klant heel hoge watergebruik heeft, het resulteert dikwijls in lekkende waterafvoer, een van de meest voorkomende en meest gevraagde loodgieterswerken. Natuurlijk waterinfiltratie kan andere oorsprong hebben, zoals lekkende sifon, wateraanleiding van wasmachine die onopgemerkt druppelt of gebarsten, gebroken pijp in de muur of in de grond. Vochtmeter is de enige oplossing in de laatste voorbeeldsituatie. Anders kan de camera gebruikt worden om pijp van binnen te checken. Niets slaat de camera op in termen van nauwkeurigheid en efficiëntie voor lekopsporing en vervolgens foutloze reparatie.

De volgende stap is het opstellen van lekopsporing rapport en offerte, beide documenten die verzekering altijd nodig heeft.

sanitair onderhoud loodgieter ontkalking

Onderhoud van sanitair

Loodgieters, die wij u kunnen voorstellen, zijn bekwaam en ervaren en kunnen snel en deskundig uw defect sanitair repareren. Echter om sanitair panne te voorkomen en vermijden raden wij aan, alsook elke andere loodgieter specialist, om sanitair tijdig te laten onderhouden. Onderhoud van sanitair en leidingen is de enigste manier om sanitair problemen, lekkages, verstoppingen, vochtproblemen te voorkomen. Zelfs als u heel goed en voorzichtig uw sanitaire uitrusting gebruikt, kan het met de tijd versleten, verkalken en verouderen.

Merkt u op dat WC niet meer zo goed spoelt, kraan sluit niet volledig, badkamer boiler maak lawaai, er hangt een rioolgeur in waskot of om het even welke andere defect? Dan is het hoogtijd om loodgieter op te roepen om sanitair te controleren, onderhouden, ontkalken en saneren.

Vaak sluit uw kraan slecht doordat de zegel gestoken is of wanneer de kraan erg gekalkt is - deze deskundige specialisten zullen u dit uitleggen. Daarnaast kunnen zij u ook helpen met controle, herinstallatie of ontkalking van uw waterverwarming. Ideaal gezien, is het best om oude loodinstallaties te vervangen door de koperen pijp of PVC. Multiskin is integendeel beter tegen lekkages rond de teller. Dit soort kennis kunt u niet hebben zonder bepaald aantal jaren van studie en ervaring. En dat is precies wat deze specialisten hebben om aan te bieden. Het is heel waarschijnlijk dat tijdens een standaard onderhoudsbeurt zal loodgieter andere mankement opmerken en u reeds een oplossing aanbieden, want het si altijd beter om defect te herstellen in de vroegere stadia wanner de schade nog niet te groot is. Renovatie en vervanging van sanitair is natuurlijk altijd mogelijk, maar door regelmatig onderhoud kunt u leeftijd van uw sanitaire uitrusting verlengen en onaangename verrassingen, zoals lekkages en verstoppingen, vermijden.

Ontkalking van keuken boiler, reiniging van afvoerleiding, controle van sifons en aansluitingen, curettage en sanering van waterleiding of afvoerleiding... noem maar op, deze ervaren aannemers kunnen u met quasi alles helpen.

Loodgieter rond de klok

Loodgietersbedrijf, dat in verschillende ploegen werkt, is een heel goed idee, want op die manier zou klant geholpen kunnen worden op elk moment van de dag of nacht. De functies van ploegen zijn als volgt :

Dagploeg : technici van deze ploeg zijn van dienst tijdens de gewone werkuren. Ze zijn veelzijdig om u te helpen met alledaagse problemen met sanitaire voorzieningen zoals mengkraan, wasbak, badkuip, ophang WC, WC broyeur, lekkages en verstoppingen enz. Zij kunnen u ook helpen bij aanschaffen van materiaal en uitrusting voor badkamer zoals bijvoorbeeld een waterverzachter of watermeter.

Avondploeg : deze technici kunnen u op elk moment van de avond helpen. Zij zijn zeer polyvalent en kunnen u helpen met zowel standaarde sanitair reparaties als met onderhoud en ontkalking van boilers, reiniging van afvoer.

Nachtploeg : deze ploeg werkt alleen tijdens de nacht en stelt u vakmannen met ervaring in alle soorten werk voor. Ze kunnen u evenals helpen in geval van verstopt toilet of verstopte lavabo afvoer in uw ingebouwde keuken, lekkage aan kraanwerk of water leiding. Om u in al deze verschillende situaties te kunnen helpen, hebben ze dan ook heel wat diverse middelen en materialen voor het ontstopping, herstelling van lekkages of andere sanitaire gerelateerde problemen. Zoals u kunt zien, zij zijn best polyvalent en heel ervaren.

Weekendploeg : spreekt voor zichzelf, deze ploeg werkt in het weekend en tijdens de feestdagen. Als u probleem met sanitair hebt, om het even op welk moment van de week en zelfs tijden de vakantie, en hebt duidelijk hulp nodig, aarzel niet om hun te contacteren. Deze vakmannen zijn 24 uur beschikbaar tot uw dienst.

Zoals u kunt zien, is er altijd iemand beschikbaar op onze loodgietersdienst om u te helpen op elk moment van de dag, 24 op 7 voor dringend depannage van sanitair, onderhoud en controle van uw sanitaire installaties of reparaties en vervangingen indien het nodig is. Aarzel dus niet om ons in te schakelen : uw SOS oproep wordt snel ontvangen!

Loodgieters in ons bedrijf zijn gespecialiseerd in dringende interventies : vaak zijn zij bij de klant al de dag van aanvraag zelf. Deze meesters van hun ambacht komen heel snel aan en zorgen ervoor dat na hun vertrek alle uw sanitaire problemen opgelost zijn en reparatie volledig af is. Bovendien kunnen zij u helpen met allerlei problemen : van verstopte pijpleiding tot lekkende douche, maakt niet uit of het probleem groot of klein is. Polyvalentie is aan de orde van de dag in dit loodgietersbedrijf. Elke dag werken zij met heel diverse problemen wat hen uiteindelijk heel bekwaam in hun beroep maakt.

⇊ Super promo van het moment ⇊
Forfait
depannage
Verplaatsing
inbegrepen !
149 TVAC
Dit forfait houdt de volgende in
 • Verplaatsing
 • Arbeid (max 1u)
 • Kleine benodigdheden
 • Het opruimen van de werkplaats
 • Inclusief BTW
0485 16 66 62
In ruil daarvoor wordt de betaling ter plaatse gevraagd op de dag van de interventie (cash of Bancontact). Anders valt deze promoaanbieding weg.
Zijn niet inbegrepen in dit forfait :
- eventuele vervangonderdelen en producten te gebruiken,
- overuren indien van toepassing.
Tarief geldig van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag (avond +50% , weekend/feestdag +50% , nacht +100%)
Volledige
offerte
Verplaatsing
inbegrepen !
95 TVAC
Dit forfait houdt de volgende in
 • Verplaatsing
 • Analyse van de werkplaats
 • Het nemen van de metingen
 • Gedetailleerde offerte
 • Terugbetaald indien geaccepteerd
 • Terugbetaald als ergens goedkoper
 • Inclusief BTW
0485 16 66 62
In ruil daarvoor wordt de betaling ter plaatse gevraagd op de dag van de interventie (cash of Bancontact). Anders valt deze promoaanbieding weg.
Zijn niet inbegrepen in dit forfait :
- eventuele vervangonderdelen en producten te gebruiken,
- overuren indien van toepassing.
Tarief geldig van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag (avond +50% , weekend/feestdag +50% , nacht +100%)
technicien chauffagiste plombier Goossens

PRIJSCALCULATOR

gebruik onze prijscalculator om de prijs van interventie in te schatten.

BINNENKORT BESCHIKBAAR
 • Techniciens en interventies in alle regio's

 • Beschikbaar 24uur 7 dagen op 7
  Ook op feestdagen

Qui sommes nous ?

Al vele jaren loodgieters en verwarmingsinstallateur van firma Goossens grijpen in bij depannage van sanitair en verwarming, onderhoud en installatie van verwarmingsketels en loodgieterij. Onlangs hebben wij onze werkgebied uitgebreid en bieden nu evenals ontstoppingsdienst, service van slotenmaker en glazenmaker aan. Bedankt voor uw vertrouwen! Ets. GOOSSENS.


Wettelijke disclaimer

Privacybeleid

Algemene voorwaarden
Contact
Je ne suis pas un robot 3+9

Sneller via de telefoon :
0485 16 66 62 Telefoonnummer tonen

Affiliates
Copyright © 2024 goossens-ets.be
transparent