⇊ Super promo van het moment ⇊
ontstopping
forfait
Verplaatsing
inbegrepen !
179 TVAC
Dit forfait houdt de volgende in
 • Verplaatsing
 • Arbeid (max 1u)
 • Een plaats van verstopping
 • Reiniging van de machine
 • Het opruimen van de werkplaats
 • Inclusief BTW
0485 16 66 62
In ruil daarvoor wordt de betaling ter plaatse gevraagd op de dag van de interventie (cash of Bancontact). Anders valt deze promoaanbieding weg.
Zijn niet inbegrepen in dit forfait :
- eventuele vervangonderdelen en producten te gebruiken,
- overuren indien van toepassing.
Tarief geldig van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag (avond +50% , weekend/feestdag +50% , nacht +100%)
53.501
14/05/2024
ontstopping verstopping afvoer sanitair

Loodgieter ontstopper tot uw dienst

Verstopping van sanitair, en soms wateroverlast als gevolg, zijn heel vervelend, vooraal als u niet weet wat u moet eigenlijk doen? Als u een slachtoffer van verstopping wordt, probeert u zelf allerlei methodes, maar niets blijkt te werken… Dan gaat u op zoek naar de professionele loodgieter - ontstopper, maar u wilt ook niet de eerste de beste aannemen. U zoekt deskundige loodgieter expert in ontstoppingen die uw probleem zal niet alleen snel, maar ook professioneel en doeltreffend oplossen.

U kunt stoppen met zoeken : hier is het loodgietersbedrijf dat u nodig hebt, want zij hebben uitgebreide kennis van heel diverse sanitaire voorzieningen van wastafel, bad en hang WC tot waterafvoer en riolering. Zij hebben alle benodigde materialen en de meest moderne uitrusting voor alle soorten van huishoudelijke ontstoppingen :

 • verstopt toilet, ook hang toilet, ingebouwd toilet of chemisch toilet
 • verstopte keuken wasbak of badkamer lavabo
 • verstopte badkuip of douche afvoer
 • verstopte afvoer van vaatwasser, wasmachine
 • verstoppingen in huis, appartement of industriële vertoppingen
 • verstopte afvoerpijp

Onze firma zal u graag bekwame loodgieter specialist van sanitair ontstopping voorstellen en heel snel afspraak maken rekening houdend met uw agenda. Indien u het bewijs van uitgevoerde werken nodig hebt, kunt technici een rapport opstellen en in geval van grote werken (bv, industriële ontstopping, ontstopping met hoge druk) zal een offerte voorleggen. Alle werken worden uitgevoerd door loodgieters gespecialiseerd in huishoudelijke en industriële ontstoppingen. Zij hebben veel jaren ervaring in petto en gebruiken het best gereedschap, want ontstopping is hun dagdagelijks werk!

verstopping ontstopping sanitair afvoer

Camerainspectie van afvoerleing

In moeilijke gevallen, bij diepzittende verstoppingen, bij verstopping van afvoerleiding wordt camerainspectie van waterleiding en rioolleiding uitgevoerd. Infrarood camera inspectie of soms video inspectie helpt loodgieter om buizen van binnen te bekijken om exacte plaats, reden en grootte van verstopping te bepalen. Zonder deze informatie is het moeilijk en zelfs gevaarlijk om aan ontstopping te beginnen. Onze service kunt u de beste loodgieters exerts van camerainsepctie leidingen voorstellen voor nauwkeurige onderzoek van uw afvoer.

Eens dat plaats en redenen van verstopping gekend zijn, kan loodgieter aan de slag om leidingen te verhelpen. De beste, meest doeltreffende rioolreinigingsmethode in dit geval is hoge waterdruk reiniging. Deze type van afvoer reiniging gebeurt door de pompwagen die met behulp van hoge waterdruk stroom spoelt en reinigt pijpleiding tot in de diepste punten. Dezelfde pompwagen kan gebruikt worden om septische tank te ledigen.

Rioolreiniging met hoog water druk is in bepaalde situaties de enige manier van ontstopping verhelpen, vooraal als obstructie ergens diep in de leiding zit. Vaak worden zij geroepen bij de klanten met op het eerste zicht ordinaire verstopping in lavabo of badkuip sifon. Echter na de expertise blijkt dat verstopping bevindt zich in afvoerleiding zelf. Het is bijna altijd onmogelijk om op voorhand, vooral telefonisch tijdes het gesprek met de klant, schatting te maken van welke soort van ontstopping zal nodig zijn in bepaalde situatie : standaard pomp, rioolrat of hoogwaterdruk ontstopping.

Wij doen ons best om mensen het idee geven van welke opties bestaan er voor ontstopping van hun sanitair, maar expertise ter plaatse door loodgieter is nog steeds de meest betrouwbare manier van controle. Loodgieter ter plaatse zal sanitair, aansluitingen en leidingen controleren, indien nodig camera inspectie of detectie met sonar gebruiken en daardoor heel nauwkeurig redenen én plaats van verstopping vinden.

Onderhoud van riolering

Behalve klassieke ontstopping kunnen zij u evenals controle en onderhoud van sanitair en afvoer aanbieden. Dit is een goede oplossing wanneer er nog geen sprake zijn van echte volledige verstopping, maar water spoelt traag in gootsteen, water blijft staan in douchebak of badkuip, bij het spoelen in lavabo water komt bovenop in badkuip of omgekeerd, u merkt rioolgeur in badkamer op. Die zij allemaal tekenen van beginnende verstopping, vernauwing, vervuiling of verkalking van riool. Kalkaanslag in de buizen, voedselverspilling, vetrestjes, haar etc. met de tijd worden de reden van erge vernauwing van rioolnet. Helaas is het onvermijdelijk, want kalk- en vetaanslag accumuleren in riolering vanbinnen op natuurlijke wijze, maar als u laat uw riolering en sanitair geregeld controleren, onderhouden en saneren, komt u ergere problemen voor.

Wij raden aan om rioolnet alsook sanitair (lavabo afvoer, wc afvoer, vaatwasser en wasmachine afvoer) een keer per jaar laten reinigen en ontkalken door loodgieter. Tegenwoordig bestaan er op de markt allerlei chemische ontstoppingsmiddelen en chemische producten voor doe-het-zelf onderhoud van riolering. Echter zijn veel ervan in het beste geval nutteloos, maar soms zelfs gevaarlijk voor uw gezondheid en voor de veiligheid van riolering. Er moet rekening gehouden worden met materiaal van buizen, want niet elke ontstoppingsmiddel past bij alle buizen. Ook hoeveelheid van product moet nauwkeurig bepaald worden, wat niet altijd mogelijk is voor een amateur. Daarom is het meer verstandig om een deskundige loodgieter in te schakelen zelf voor een routine onderhoud. Ontkalking van leidingen, curettage en sanering van de buizen is garantie van lang en foutloos (dwz zonder verstoppingen) werking van uw riolering. Investeer uw tijd en een beetje geld daarin en vees gerust dat u zal niet voor verassingen en plotseling verstopt toilet staan.

Als u een privé alleenstaande woning hebt met eigen septische tank, hebt u af en toe ruimingsdienst nodig om tank (beren put) ruimen en opschonen. Op onze loodgietersdienst kunt u evenals advies en eventueel afspraak van gepaste dienst krijgen.

Hebt u ontstopping dringend nodig?

Het is erg lastig als ineens s'avonds of tijdens het weekend uw WC verstopt geraakt of uw doucheafvoer niet meer functioneert en alles onder het water staat. Iedereen zou graag direct geholpen worden! lijkt een opluchting te zijn? Bel dan deze ervaren polyvalent loodgieters ontstoppers, want zij werken ganse jaar door 24/24u. Er is altijd iemand om u te helpen s'avonds of zelf s’nachts, 7 dagen per week. Uw 'SOS' oproep zal zeker opgenomen worden! Het hoofddoel van deze ontstoppingsdienst is om u snel en heel efficient te helpen dankzij sterke ploeg van ervaren loodgieters.

Hun planning en werkagenda zijn opgesteld op bepaalde manier zodat er altijd iemand van dienst is om u te helpen rond de klok 7 dagen per week. Er zijn enkele ploegen van dienst overdag, s'avonds en in het weekend. Dus als uw sifon op zondag raakt verstopt, kunnen zij u helpen zodat u verder kan met uw leven! Dus volgende keer wanneer u of iemand van uw familie hulp van loodgieter zal nodig hebben, hoeft u lange lijsten met telefoons en adressen niet meer doorbladeren - bel ons op!

Loodgieter ontstopper zal zijn best doen om ontstopping volledig verwijderen en sanitair en/of buizen vrijmaken. Om dit doel te bereiken zal hij al zijn materiaal en gereedschap gebruiken : soms pomp, soms professionele chemische ontstopper, soms rioolrat. In elk geval de bedoeling is om klant te helpen binnen een dag zodat hij morgen zijn sanitair zonder enkele probleem kon gebruiken. Natuurlijks als het om grote verstopping, verstopte afvoer gaat zal hij een camion met hoge waterdruk toestel moeten inschakelen. En dat is niet altijd mogelijk tijdens het weekend of feestdagen. Vakman zal zijn best doen om klant tevreden te stellen en zijn huis verlaten wanneer het werk volledig af is. Mocht het niet het geval zijn, dan zijn er de geldige redenen hiervoor : gecompliceerde verstopping, extra gereedschap nodig, camion voor hoge water ontstopping vereist. Er moet dus altijd reken ing gehouden worden met mogelijk force majeure.

⇊ Super promo van het moment ⇊
ontstopping
forfait
Verplaatsing
inbegrepen !
179 TVAC
Dit forfait houdt de volgende in
 • Verplaatsing
 • Arbeid (max 1u)
 • Een plaats van verstopping
 • Reiniging van de machine
 • Het opruimen van de werkplaats
 • Inclusief BTW
0485 16 66 62
In ruil daarvoor wordt de betaling ter plaatse gevraagd op de dag van de interventie (cash of Bancontact). Anders valt deze promoaanbieding weg.
Zijn niet inbegrepen in dit forfait :
- eventuele vervangonderdelen en producten te gebruiken,
- overuren indien van toepassing.
Tarief geldig van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag (avond +50% , weekend/feestdag +50% , nacht +100%)
technicien chauffagiste plombier Goossens

PRIJSCALCULATOR

gebruik onze prijscalculator om de prijs van interventie in te schatten.

BINNENKORT BESCHIKBAAR
 • Techniciens en interventies in alle regio's

 • Beschikbaar 24uur 7 dagen op 7
  Ook op feestdagen

Qui sommes nous ?

Al vele jaren loodgieters en verwarmingsinstallateur van firma Goossens grijpen in bij depannage van sanitair en verwarming, onderhoud en installatie van verwarmingsketels en loodgieterij. Onlangs hebben wij onze werkgebied uitgebreid en bieden nu evenals ontstoppingsdienst, service van slotenmaker en glazenmaker aan. Bedankt voor uw vertrouwen! Ets. GOOSSENS.


Wettelijke disclaimer

Privacybeleid

Algemene voorwaarden
Contact
Je ne suis pas un robot 10+4

Sneller via de telefoon :
0485 16 66 62 Telefoonnummer tonen

Affiliates
Copyright © 2024 goossens-ets.be
transparent